Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Végleg felhagy a televíziózással az RTL Klub sztárja, D. Tóth András.

Ezért hagy fel a televíziózással az RTL Klub sztárja
Fotó: D. Tóth András/Instagram

Nemrég került bejelentésre, hogy április 28-tól új műsorvezetője lesz a Fókusznak, Tokás Tamás személyében, miután D. Tóth András saját döntése alapján úgy döntött, hogy teljesen felhagy a televíziózással.

“Nagyon szerettem, szeretem a munkám és hálás vagyok az RTL Klubnak, az első munkahelyemnek mindenért, az elmúlt 14 évért. Sokat tanultam, fejlődtem, dolgoztam, rengeteg helyre eljuthattam, izgalmas témákról forgathattam. Hiszem azonban, hogy néha kell változni, változtatni és úgy érzem, nálam ennek idén év elején jött el az ideje.” – írta D. Tóth András Instagram profilján.

D. Tóth András azt is elárulta miért döntött úgy, hogy otthagyja a televíziózást.

“Nincs hosszú indokom, amiért távozom, egyszerűen csak annyi, hogy a feleségemmel közös filmes vállalkozásunk, az @abvideo.hu olyan szerelem munka lett, hogy ezután már csak ezzel szeretnék foglalkozni, ezt szeretném vezetni és leginkább minél több időt a családommal tölteni. A két munkahely egyszerre nagyon sok volt, minden szabadidőmet elvette, és bevallom, elfáradtam, döntenem kellett.” – írta András, hozzátette az RTL Klubtól barátsággal és kölcsönös tisztelettel váltak el egymástól.

D. Tóth András így mutatta be utódját:

Tokár Tamást műsorvezetőként először április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják majd a nézők.