KezdőlapVegyesDalpremier: Sam Smith feat. Logic – Pray

Dalpremier: Sam Smith feat. Logic – Pray

-

Míg néhány hónappal ezelőtt Sam Smith azzal örvendeztette meg a rajongóit, hogy piacra dobta a The Thrill Of It All című stúdióalbumát, addig a napokban egy újabb meglepetéssel rukkolt elő. Ez a Pray – egy különleges duett Logic-kal, ami neked is tetszeni fog!

Dalpremier: Sam Smith feat. Logic – Pray

Hirdetés

A Pray valójában egy Sam Smith-szerzemény, melynek a gyártásában Timbaland és Jimmy Napes is aktívan részt vett. A dal műfaja a soul és a slow-jam kellemes keveréke, amelyben a brit énekes meleg, ugyanakkor karakteres hangja ismét elrabolja a szívünket. A refrén ütős, a hangulatára pedig Logic nyomja rá a bélyegét.

„Mindannyian odafigyelünk arra, mi történik a környezetünkben, és olykor az összkép egy totál káosznak tűnik. Az egyetlen lehetőség, ami ilyenkor a rendelkezésedre áll, hogy feltekintesz az égre, összeteszed a kezed, és azért imádkozol, hogy valami szép történjen… ilyen passzban vagyok én most.” – fogalmazott Sam Smith a dal születésével kapcsolatban.

Hirdetés

A Pray eredetijét a Saturday Night Live című TV-műsorban mutatta be az énekes, még 2017-ben, ugyanakkor az idei Grammy-gálán is elénekelte.

Sam Smith legújabb diszkográfiai anyaga 2017 novemberében került a boltokba, azóta 3,5 millió példányban kelt el, és megdöntötte úgy a brit, mint az amerikai toplistákat.

https://www.youtube.com/watch?v=h0xHxZpNAHw

Neked hogy tetszik a Pray című kislemez róla?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek