KezdőlapHírekConchita Wurst bejelentette, hogy HIV fertőzött

Conchita Wurst bejelentette, hogy HIV fertőzött

-

Évek óta küzd a betegséggel, Instagram oldalán jelentette be, hogy HIV-pozitív.

Conchita Wurst bejelentette, hogy HIV fertőzött

Hirdetés

Vasárnap este jelentette be Instagram profilján Conchita Wurst, hogy HIV fertőzött. Azért szánta el magát erre a lépésre, mert egyik volt barátja megzsarolta, kitálal a sajtónak betegségéről.

„Évek óta pozitív vagyok. Ez a részlet nem releváns a közönség számára, de egy volt barátom megfenyegetett, hogy nyilvánosságra hozza a betegségem, én viszont soha senkinek nem adom meg a lehetőséget arra, hogy megijesszen, avagy befolyásolja az életemet.” – írta Conchita.

Hirdetés

A 29 éves azt is elmondta, azonnal megkezdte az orvosi kezelést, amint kiderült a diagnózisa, így a vírusszáma évek óta olyan alacsony, hogy nem is mutatható ki, ennek köszönhetően nem fertőzhet meg másokat.

Conchita azt is elmondta, reméli, hogy ezzel a nyilatkozatával segít azoknak, akik felelőtlenségük vagy mások hibájából fürtöződtek meg HIV vírussal. Az énekesnő azt is elárulta, azért nem hozta hamarabb nyilvánosságra állapotát, mert a családját szerette volna megvédeni.

Conchita Wurst 2014-ben nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált Rise Like a Phoenix című dalával. Ha kíváncsi vagy hogy néz ki valójában Conchita Wurst akkor nézd meg itt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek