Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Kelly Clarkson legújabb hivatalos videóklipje, melyet az I Don’t Think About You című dala mellé forgatott. A felvétel a Meaning Of Life nevű nagylemezről származik, ami tavaly októberben látta meg a napvilágot.

Elegancia, egyszerűség és egy fantasztikus énekhang - íme Kelly Clarkson legújabb videóklipje!

Az I Don’t Think About You a The Monarch duót alkotó Sean és Andre Davidson szerzeménye, akihez Jessica Ashley, énekesnő és Michael Pollack, zongorista is csatlakozott. A dallamok gyönyörűre sikeredtek, a dalszöveg pedig arról mesél, miként lehet kilépni egy mérgező kapcsolatból. A felvétel sorait Jessica Ashley magánélete ihlette.

A vizuális anyagban Kelly Clarksoné a főszerep, akit egy csodálatos fekete ruhában láthatunk énekelni. Hangjából, mint mindig, ezúttal is áradnak az érzelmek. A képkockák a kész nővé érett, édesanya szerepében is jelesen teljesítő énekesnőről a gyerek-Clarksonra váltanak, majd felbukkannak Kelly tinédzseri fotói, végül pedig az ifjú hölggyé cseperedett énekesnőt láthatjuk, aki többek között 2002-ben elsőként vihette haza az American Idol főnyereményét.

A Meaning Of Life Kelly Clarkson nyolcadik stúdióalbuma, melyet 2017 egyik legjobb diszkográfiai anyagának nyilvánítottak. Az énekesnő régi kollaboránsaival – Jason Halberttel, Jesse Shatkinnel és Greg Kurstinnel – dolgozott együtt a lemezen, de olyan nagyszerű producerek segítségét is kérte, mint Mick Schultz, The Monarch és Nick Ruth.

Kelly Clarkson egyike minden idők legnépszerűbb énekeseinek. Eddig több mint 100 felvétele döntötte meg a Billboard toplistáit, albumai pedig 25 millió példány fölött keltek el világszerte!