KezdőlapVegyesEd Sheeran legújabb slágerét hangszerelte át a 2CELLOS. Ezt te is imádni...

Ed Sheeran legújabb slágerét hangszerelte át a 2CELLOS. Ezt te is imádni fogod!

-

Szenzációs feldolgozást készített a 2CELLOS Ed Sheeran népszerű Perfect című daláról. A horvát duó a felvétel legérzelmesebb oldalát aknázza ki, a húrok romantikus pengésével. A szerzemény mellé egy videóklip is készült, amiben a csellisták és bámulatos hangszereik játsszák a főszerepet.

Ed Sheeran legújabb slágerét hangszerelte át a 2CELLOS. Ezt te is imádni fogod!

Hirdetés

Minden idők legnagyobb slágereinek az átdolgozásáról híres 2CELLOS sem bírt ellenállni a többszörös Grammy-díjjal is megjutalmazott Ed Sheeran legújabb felvételének. Úgy tűnik, a két előadót ugyanaz a menedzserekből álló csapat promoválja, így a lehető leggördülékenyebben születhetett meg ez a klasszikus verzió, ami a te szíved is azonnal elrabolja.

„Akárhová is mentünk koncertezni, mindenhol Ed Sheeran Perfect című dalába botlottunk. Természetesen azonnal eldöntöttük, készítünk róla egy csellóra áthangszerelt változatot. Az eredeti dalnak kiváló dallamvonala és ritmusa van, így már akkor tudtuk, hogy szuperül fog hangzani a csellók előadásában. A legjobban ti minősíthetitek a végeredményt. Mi csak szeretnénk azt hinni, hogy a párosítás… tökéletes!” – üzente rajongóinak a 2CELLOS, a videó közzétételekor.

Hirdetés

Szóval, akkor hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek