Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy kis változás mindig jól jön, főként ha te is úgy érzed, itt az ideje egy kis megújulásnak. Elegendő egy felturbózott hajviselet is ahhoz, hogy többre értékeld magad és hogy magabiztosabb légy, mint valaha. De ha ennél többre vágysz, az csakis a javadra lehet!

Benevezte a férjét egy teljes átalakulásra, de ő sem hitte volna, hogy a férfi ily mértékben megváltozik!

Ezt a férfit például a felesége beszélte rá arra, hogy vesse alá magát egy teljes átalakulásnak. A végeredményt nézve, a „beavatkozás” élete legjobb döntése volt, melyet már korábban meg kellett volna hoznia. A nő bevallása szerint, Ian stílusa már elévült, emiatt ápolatlannak és hanyagnak tűnt. A külseje sajnos kihatott a fiaival fenntartott kapcsolatára is, akik épp hogy nem szégyenkeztek az apjuk társaságában mutatkozni.

Mivel egy apa példaképe kell, hogy legyen a gyerekeinek, Ian erőt vett magán, és besétált Rachel Ray műsorába, ahol végre gatyába rázhatták. Kyan Douglas és csapata megszabadította őt a hosszú ősz hajától és kopott ruháitól, ezt követően pedig olyan stílust szabtak a férfira, ami valóban illik hozzá. Új külseje szó nélkül hagyta a családját!

A felesége és a fiai alig ismertek rá!