KezdőlapZeneVideóklipekBármennyire is furcsa, ezért a Kelly Clarkson dalért örül meg a világ...

Bármennyire is furcsa, ezért a Kelly Clarkson dalért örül meg a világ most!

-

Bármennyire is hihetetlen, egy gyermekdallal vezeti most az amerikai iTunes-listát Kelly Clarkson és Hoda Kotb! Nem, ne gondold, hogy a híres TV-műsorvezető duettet énekel az Államok egyik legtehetségesebb előadójával. Mindössze egy gyermekkönyvet adott ki, melynek címe hasonlít Clarkson I’ve Loved You Since Forever című dalához.

Bármennyire is furcsa, ezért a Kelly Clarkson dalért örül meg a világ most!

Hirdetés

Ez a két, különböző műfajhoz tartozó alkotás annyira elérzékenyítette a közönséget, hogy magyarán bevadultak tőle az emberek, és azonnal töltögetni kezdték. Meg kell hagyni, a dal szövege tényleg könnyfakasztó: mielőtt még madarak szálltak volna a szivárványok mögött, és majmok ugrándoztak volna a fákon, csak te voltál és én; egy örökkévalóság óta szeretlek, és mindörökké, amíg csak élek – nagyjából így hangzana magyar fordításban a dal egyik részlete.

Kelly Clarkson I’ve Loved You Since Forever című kislemeze március 8-án debütált a The Today Showban. A vizuális anyag, ami a műsorból kiragadva felkerült a világhálóra, egyszerű, animációval ötvözött, aranyos kis videó, melynek a folytatását mi is szívesen megnéznénk.

Hirdetés

Hát te?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek