KezdőlapVegyesMegérkezett Marót Viki legújabb videóklipje, amelyet a 16 érintés című dalra forgatott

Megérkezett Marót Viki legújabb videóklipje, amelyet a 16 érintés című dalra forgatott

-

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar 2017 végén kezdte publikálni vadonatúj dalait, az „Észre se vetted” c. Novai Gábor szerzeménnyel nyitva a sort.

Megérkezett Marót Viki legújabb videóklipje, amelyet a 16 érintés című dalra forgatott

Hirdetés

A második dal- és klip premiert a zenekar stílszerűen Valentin nap környékére időzítette, hiszen az új dal – eltérően a zenekartól megszokottaktól – kimondottan lírai, szerelmes hangvételű. A hatvanas évek keserédes romantikáját a jelenkor letisztultságával ötvöző dal már a megjelenést követő napokban több, mint százezres megtekintés ért el a zenekar közösségi oldalain.

Az érintés minden emberi kapcsolatban fontos szerepet játszik. Talán észre sem vesszük, de ez az egyszerű emberi gesztus óriási mértékben befolyásolhatja hétköznapjainkat, hangulatunkat, döntéseinket. Ráadásul, ha a városi legenda igaz, egy-egy embernek minimum napi 16 érintésre van szüksége a tökéletes lelki egyensúly megtartásához.

Hirdetés

Ez a pár gondolat inspirálta Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar „16 érintés” című, nemrégiben megjelent, vadonatúj dalát is, ami igazi télbúcsúztatóként egy nyári szerelem emlékét idézi.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek