KezdőlapSzínesÍgy reagál Céline Dion, ha meghallja a kedvenc dalát! Meg kell hagyni,...

Így reagál Céline Dion, ha meghallja a kedvenc dalát! Meg kell hagyni, a srác tud énekelni!

-

Mindig is tudtuk, hogy a zene csodákra képes, főként ha azokról a dallamokról van szó, melyeket imádunk, és olyan előadókról, akiknek a hangjától végigfutkos a hideg a hátunkon!

Így reagál Céline Dion, ha meghallja a kedvenc dalát! Meg kell hagyni, a srác tud énekelni!

Hirdetés

Biztosan neked is van egy olyan zeneszámod, ami ha felcsendül, a lelked legféltettebb húrjait pendíti meg, és olyan érzelmeket ébreszt fel benned, melyektől könny szökik a szemedbe. Igen, arról a bizonyos érzésről beszélünk, aminek hatására azt kívánod, bárcsak sose érne véget ez a dal, és bárcsak örökké tartana ez a pillanat.

Ennek a bizsergető érzésnek nemrégiben Céline Dion is a tanúja lehetett, a En direct de l’univers című televízióműsor keretében. Az énekesnőt a ICI Radio-Canada csatorna látta vendégül, röviddel a legújabb francia nyelvű nagylemezének a premierje után. A műsor keretében Dionnak számos meglepetésben volt része, melyek mind a lehető legjobb értelemben nyűgözték le őt.

Hirdetés

A díva a műsorvezetőnő valamennyi kérdésére készségesen válaszolt, a jelenlévők pedig lelkendeztek, amiért bensőséges részleteket tudhattak meg az énekesnő életéről. Olyan izgalmas kérdésekre kaptak választ, mint például melyik volt az a dal, mely meghatározta Céline gyerekkorát és tinédzseréveit, vagy melyik volt élete legőrültebb pillanata?

A beszélgetés közben egyszer csak Marc Martel termett a színpadon, akit imád a kanadai közönség, és aki fantasztikus tehetséggel és hangi hasonlósággal keltette életre a Queen egyik legcsodálatosabb szerelmes dalát. A Somebody To Love ezen az estén Céline Dion tiszteletére csendült fel, ugyanis ő volt, aki felfedezte Marcot, és aki csodálattal hallgatja a fiatalembert, valahányszor az mikrofont ragad a kezébe.

https://www.youtube.com/watch?v=Atb5AMkWHks

A produkció mesés volt… mintha Freddie Mercury-t hallottuk volna énekelni! A műsorszám végén Céline megtapsolta, majd magához szorította az ifjú tehetséget. Valóban megható pillanat!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek