Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sok esetben, a tehetségkutatók igazi aranybányák! Ismeretlen csillagok ragyognak egyre fényesebben a színpadon, hatalmas meglepetést okozva a zsűrinek, a közönségnek és az egész világnak. Ráadásul, ha gyerekeké ez az érdem, a lelkesedés minden eddiginél hatalmasabb!

Azt hitték, túl nagy falat neki ez a dal. A 11 éves lány azonban szétzúzta a színpadot!

Bianca Ryan mindössze 11 éves volt, amikor felsétált az America’s Got Talent tehetségkutató színpadára. A philadelphiai kislány egy pokolian nehéz szerzeménnyel készült, ami kétséget is ébresztett a mentorok körében. A zsűri szentül hitte, Jennifer Hudson And I Am Telling You I’m Not Going című dala túl nagy falat lesz a még zsenge korú Biancának, azonban lány az ellenkezőjét bizonyította: már az első akkordokból kiderült, a versenyző hangja több mint érett a dalválasztáshoz.

Ahogy az orgánumával játszott, és amilyen hangi technikákat alkalmazott, Bianca produkciója elbűvölően visszhangzott a tehetségkutató stúdiójában. Nemcsak a mentorok hallgatták őt elkerekedett szemekkel, hanem a nézőtéren lévők is ámulva figyelték minden mozdulatát. Röviddel azután, hogy a lány belekezdett az éneklésbe, Brandy Norwood, a zsűri egyik tagja, illetve a közönség is lábon állva tisztelgett a 11 éves Bianca tehetsége előtt.

Az, hogy benevezett ebbe a tehetségkutatóba, és elvitte a főnyereményt, mindössze a kezdete volt a philadelphiai lány virágzó karrierjének. Azóta a kislányból igazi hölgy lett, több nagylemezt dobott piacra, és a színészi pályát is célba vette, népes rajongótábora támogatásával.