Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A sorozatok szerelmeseinek 2018 élmény dúsnak fog bizonyulni, ugyanis új részekkel jelentkezik számos közkedvelt sorozat, mint amilyen a Westworld vagy A szolgálólány meséje.

2018-ban ezt a 9 sorozatot várjuk a legjobban

Ugyanakkor számos új sorozat is jelentkezik, melyek előre láthatólag szintén nagy sikerek elé néznek. Nézzünk akkor néhányat közülük!

Westworld – A sorozat második évada, mely 22 jelölést kapott az Emmy-díjra, várhatóan ez év tavaszán kerül képernyőre.

Hatalmas kis hazugságok – Big Little Lies – az HBO produkciója és szintén új évaddal jelentkezik, olyan főszereplőkkel, mint Nicole Kidman és Reese Witherspoon.

A szolgálólány meséje – The Handmaid’s Tale – A Margaret Atwood azonos című regénye alapján készült film második évada ez év áprilisában kerül képernyőre.

X akták – The X-Files – A David Duchovny és Gillian Anderson főszereplésével készült 11. évadot január 3-tól kísérhetjük figyelemmel.

Mosaic – az HBO csatornán január 11-től már vetítik. A hét részből álló évad Steven Soderbergh munkáját dicséri, aki egy interaktív verzióját is elkészítette a sorozatnak, mely mobilra tölthető le ugyanezen a néven.

The Looming Tower (Hulu) – alapja Lawrence Wrig, Pulitzer díjas könyve, mely 10 részben mutatja be „Az Al Qaeda és út 9/11 felé” történetét, Alex Baldwin és Jeff Daniels főszereplésével.

Sharp Objects (HBO) – A Gillian Flynn regényén alapuló sorozatban Amy Adams főszereplésével egy nő történetét láthatjuk, aki visszatér szülővárosába, hogy felgöngyölítse két lány gyilkossági ügyét. A sorozat ez év júniusában kerül majd a képernyőkre.

Heathers (Paramount) – A 29 évvel ezelőtt született film, akkori főszereplője, Shannen Doherty, játssza a főszerepet a sorozatban is.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story – A Ryan Murphy által létrehozott antológia második évada cselekményének középpontjában a XX. század egyik legnagyobb divatdiktátorának története áll és január 17-től már látható a képernyőkön.