KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Justin Timberlake - Supplies

Videóklip: Justin Timberlake – Supplies

-

Nem sokkal azután, hogy piacra dobta a Steve Jobs-ihlette videóját, máris egy újabb különlegességgel lepi meg rajongóit az egykori NSYNC sztárja, Justin Timberlake.

Videóklip: Justin Timberlake - Supplies

Hirdetés

A futurisztikus képek után most egy disztopikus társadalom körvonalazódik az énekes klipjében, amiben bőven van akció: éjszakai kocsikázások, tüntetések az éj közepén, és még az Illuminátusokra utaló rituálék is felelevenednek.

Mindezek ellenére, a Supplies egy szerelmes dal, melynek produceri munkáit Timberlake a Neptunes tagjaival közösen végezte el. A szerzemény refrénje sokkal fülbemászóbb, mint a korábbi Filthyé, szóval nagy eséllyel hódítja majd meg a toplistákat. Azonban, akárcsak az elődje, a Supplies hangzása is újat hoz Justin eddigi stílusához képest, és nem feltétlenül a legrosszabb értelemben. Vannak ugyan, akik megvetik ezért az énekest, nekünk viszont továbbra is tetszenek a dalai.

Hirdetés

A Supplies a második kislemezdal Justin Timberlake legújabb diszkográfiai anyagáról, a Man Of The Woodsról. Az első a Filthy volt, ami a 9. helyen debütált a Hot 100-ban. A korong valamikor idén kerül a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek