KezdőlapTVX-Faktor győztese: Ha folyamatosan dolgozom érte, van esélyem lábra állni

X-Faktor győztese: Ha folyamatosan dolgozom érte, van esélyem lábra állni

-

Először nyert csapat múlt szombaton az X-Faktorban, Ricco és Claudia nemrég azt is elárulták, mire költik a nyereményüket, Ricco pedig abban reménykedik ez a győzelem végre segít neki felállni a tolószékből.

Hirdetés

A nyerő páros nemrég árulta el, hogy az X-Faktorban nyert pénzösszeget Ricco gyógyulására szánják, ennek érdekében Claudia a saját feléről is lemondott, hiszen mindennél fontosabb, hogy Ricco súlyos autóbalesete óta végre lábra tudjon állni.

Ricco és családja egy brazil csodadoktorban reménykednek, aki már nem először gyógyított meg Riccohoz hasonló betegeket. Éppen ezért Brazíliába kell utazniuk, ami nem kis pénzt fog felemészteni, az énekest Claudia is elkíséri, mindvégig mellette lesz.

Hirdetés

„Létezik egy brazíliai orvos, aki már állított lábra olyan állapotban lévő embert, mint én, és akivel már találkoztam is. Hatalmas erőt és hitet adott a találkozás. A pontos menetét még nem tudom, utána kell néznünk. De nem adom fel soha, tudom, hogy egyszer lábra fogok állni” – nyilatkozta Ricco a Borsnak, aki egy speciális szerkezetben, úgynevezett lábsínben most is állva tud maradni, ha van lehetősége közben kapaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek