Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2018 július 4-től 8-ig rendezik meg Zamárdiban a Baladon Soundot, ahol többek között fellép a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake is.

Ők lépnek fel a 2018-as Balaton Soundon, amelynek a logója is megváltozott

A fesztivál nagyszínpada jövőre formájában és dekorációjában is megváltozik, a szervezők a megújulásra pályázatot írtak ki, ennek végeredményét idén év végére várhatjuk, ezek mellett a fesztivál logója is megváltozott.

A fellépők közül a Chainsmokers másodszorra lép majd fel jövőre a Soundon, a francia David Guetta már rutinos a fesztiválon, hetedszer fog visszatérni a Balaton Sound színpadára. Guetta 2008 és 2016 között minden évben fellépett Magyarországon, a Sound mellett a Szigeten és a VOLT-on is.

Négyszer szerepelt már a Balaton Soundon Martin Garrix is, aki még csak 21 éves, de már másodszorra választották a világ első számú dj-jének.

Balaton Sound 2018 – The first names

Fogadjátok sok sok szeretettel a #SOUND2018 headlinereit (a-z): The Chainsmokers * David Guetta * Dimitri Vegas & Like Mike * Martin Garrix * DJ SNAKE + velünk lesz még Zamárdiban Jonas Blue * NERVO * Timmy Trumpet * Ty Dolla $ign * W&W? Kedvezményes Early Bird jegyek MA déltől! ❤️ Nagyon várjuk már, hogy újra veletek legyünk Zamárdiban, és együtt bulizzunk 5 napig! :)☀ // ☀ #sound2018 ☀ // ☀ Please welcome the headliners of Balaton Sound 2018 (from a-z): The Chainsmokers * David Guetta * Dimitri Vegas & Like Mike * Martin Garrix * DJ Snake and we're also happy to welcome Jonas Blue * Nervo * Timmy Trumpet * Ty Dolla Sign * W&W? Early Birds tickets available from noon!❤️ Can't wait to have you in July!

Posted by Balaton Sound Official on Thursday, December 7, 2017