Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig került ki a netre, máris zabálta a közönség. Ez a Perfect – Ed Sheeran legújabb alkotása, melynek dallamaitól hangosak a rádiók, a klipjén pedig lányok milliói sóhajtoznak világszerte. A felvétel nagyon jól boldogul a toplistákban. És hogy még nagyobbat durranjon, a brit énekes egy szuper feldolgozással lepte meg a rajongóit: duettet faragott a Perfectből, méghozzá Beyoncéval!

Megérkezett Ed Sheeran dalának első hivatalos átdolgozása... Ed Sheerantől! Íme a Perfect, duettként Beyoncéval!

Nem ez az első eset, hogy ők ketten egyesítik az erejüket. Ha emlékszel, 2015-ben egy közös produkcióval tisztelegtek Stevie Wonder előtt, aztán a Drunk In Love című dalt is együtt vitték színpadra a Global Citizen Fesztiválon. Most pedig eljött az ideje egy újabb közös produkciónak, mely bár döcögősen indult, egészen jól végződött:

„Előkerült a dal eredeti változata [egy teljesen lecsupaszított, akusztikus verzió, ahogy a brit zenész megálmodta, szerk.], és nekem egy ötletem támadt: hivatalos kislemezként szeretném kiadni, kissé újraalkotva. Aztán beugrott, imádom Beyoncét. Meg kellene kérdeznem őt. Gondolatok kezdtek el kavarogni a fejemben. Biztosan nemet fog mondani. De ahhoz, hogy erről megbizonyosodjak, előbb meg kell őt kérdeznem – nyugtatgattam magam. Így aztán ő mégis igent mondott, és ez lett belőle.” – részletezte Ed Sheeran a belső vívódásait a duett kapcsán.

Utóbbi időben Beyoncé inkább duettekben jelenik meg, mint önálló szerzeményekben. Legutóbb Eminem oldalán hallhattuk a Walk On Water című szerzeményben, előtte pedig J. Balvin és Willy William oldalán énekelt, nemes cél érdekében, a Mi Gentében.

Neked hogy tetszik a Perfect című dalban való alakítása?