KezdőlapSzínesMár a könyöködön jön ki ez a dal? Hallgasd meg a fickót,...

Már a könyöködön jön ki ez a dal? Hallgasd meg a fickót, és csak azután vélekedj!

-

Semmi kétség, hogy a Sound of Silence című dalt generációk tucatjai dúdolják, dallama pedig zenészek százait ihlette meg. Az eredetit Simon & Garfunkel adta ki 1964-ben, azóta a „csend hanjga” többször is körbejárta a nagyvilágot.

Mivel annyian hozzányúltak már, és annyian megpróbálkoztak a saját kis változatukkal, meglehet, hogy az amúgy gyönyörű dalból totál eleged lesz. És az is megtörténhet, hogy ha most azt mondjuk, egy bányász alkotta újra, kitör belőled a nevetés. Még mit ne!

Hirdetés

Pontosan egy durva kétkezi munkástól fogsz te valami páratlanul csodálatosat hallani! De valójában igen… Mestersége ellenére, Todd Hoffman ugyanis akkorát énekelt, hogy az egész világ a csodájára jár!

Olyan hévvel és intenzitással keltette életre a Sound of Silence-t, amilyent eddig még nem hallottál. A hangjából csak úgy árad az erő, de ugyanakkor ezernyi érzést ébreszt a hallgatójában. Szíve minden melegével felruházta a darabot.

Hirdetés

A férfit eddig bányászként és a Discovery Channelen közvetített Gold Rush című dokumentumfilmek moderátoraként ismerhettük, mától azonban minden kalappal le előtte a tökéletes hangja miatt is!

Bár ő azt állítja magáról, még bőven van, mit tanulnia, a zene és az éneklés iránti szenvedélye máris messzire repítette őt.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek