KezdőlapVegyesVeseátültetése után Selena Gomez kiadta új dalát

Veseátültetése után Selena Gomez kiadta új dalát

-

Szuper kollaborációval tér vissza a betegszabadságról Selena Gomez. Mint ismert, az énekesnő nemrég egy vese-átültetésen esett át, a lábadozási időszakot pedig egy percig sem húzta hosszabbra a szükségesnél. Gomez kisasszony máris kiadja a legújabb dalát, melynek címe Wolves, és ami mellé egy vizuális anyag is készült, természetesen Marshmelloval közösen.

Veseátültetése után Selena Gomez kiadta új dalát

Hirdetés

Selena vadonatúj szerzeménye ugyanazt a dallamvonalat követi, mint amelyet a korábbi duettje Kygoval. Akárcsak az It Ain’t Me, a Wolves is szuperjó refrénnel és ütős ritmusokkal hódít, bár a nyitányban az ember azt hinné, egy gitárszólóval felpörgetett balladát várhat.

Az énekesnő akkor találkozott először ezzel a dallal, amikor Japánban tartózkodott, a hozzá írt szöveg pedig tökéletes összhangban volt az életével: „Ezt a felvételt először Japánban hallottam, és faggatni kezdtem róla Andrew Watt-ot, a dalszövegírót, akivel már évek óta együtt dolgozom, mire ő bejátszott egy nyers verziót, én pedig gyönyörűnek gondoltam. Aztán elküldte a dalt Marshmellonak, és megszületett ez az igazán ütős változat, a maga kis történetével. A dal csodálatos és személyes, a szövege pedig önmagáért beszél. Furcsa módon, Japánban én is hasonló dolgokat éltem át, szóval ez egy igazi tükör.”

Hirdetés

Selena Gomez már évek óta harcol a lupusz ellen, aminek következményeként most kés alá is kellett feküdnie. A sebészi beavatkozás egy kis szünidőre ítélte az énekesnőt, aki azóta már megújult erővel és egy készülőfélben lévő nagylemez hírével lendült bele ismét a munkába.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek