Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Olyan dolog történt az idei American Music Awards gálaestjén, ami még soha: P!nk és Kelly Clarkson egy csodálatos közös produkcióval nyitotta meg az eseményt, mely a legjobb értelemben sokkolta a jelenlévőket. Ez volt az első alkalom, hogy a két hölgy egymás oldalán énekelt, a műsorszámuk pedig mindent vitt!

Szívbemarkoló duettel nyitotta meg az AMA-gálát Pink és Kelly Clarkson!

Pink és Kelly Clarkson az R.E.M. Everybody Hurts című dalának megható átdolgozásával lepte meg a közönséget vasárnap, a zenevilág egyik legrangosabb eseményén Los Angelesben. Már a produkció felkonferálása is érzelmi húrokat pengetett: „Szükségünk van a zene erejére ahhoz, hogy felépüljünk. A hurrikánokból, a bozóttüzekből, a gyűlöletből, a düh-szította agresszióból – 2017 az az év, ami próbára tette a hitünket. Ezekben a válságos pillanatokban a hősök mentenek meg minket. (…) Együtt, közös erővel képesek vagyunk túljutni mindenen. Együtt le tudjuk győzni a fájdalmat. Együtt, összetartva, emberekként, nemzetként.” – fogalmazott Jamie Foxx.

A két énekesnő alaposan kitett magáért. A duettjük méltó volt a házigazda szavaihoz, az üzenet és maga a dalválasztás pedig a legérzékenyebb pontot vette célba a lelkekhez. Bár sokakat megríkatott, Pink és Kelly Clarkson produkciója felemelő volt.

Neked hogy tetszett?