Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Liza első klipje, a Close My Eyes című dalhoz készült, saját szerzeményéhez, melyet korábban az X-Faktorban is bemutatott a nagyközönségnek.

Megjelent az X-Faktorból ismert Liza első klipje!

“Ez a dal egy hangulat, egy pillanat. Azt imádom benne, hogy nyáron írtam, ősszel forgattuk, télen jön ki és minden évszakban ugyanaz a hatása. Egy felszabadult, gondok nélküli dal. Ez talán azért is lehet, mert egy brazilokkal átmulatott este után íródott, és ha valakiktől, hát tőlük meg lehet tanulni, hogy hogyan kell élvezni az életet.” – meséli Liza, aki azt is elárulta, hogy nagyon fontos volt neki, hogy szülővárosában Pécset forogjon első klipje.

“Azt gondolom, hogy ha nem költöztem volna fel Budapestre, most sehol sem lennék, de mégis Pécsről indultam el, úgyhogy az első tényleges videót is itt szerettük volna elkészíteni. Az alapötlet az volt, hogy leginkább olyan helyszíneken forgassunk, amiket csak azok ismernek egyből fel, akik a fiatal éveiket Pécsett töltötték. Persze egy-egy ikonikus építmény is helyet talált a dologban, mint a tv torony vagy a Székesegyház, de egy kis csavart azért mindenbe tettünk – néha szó szerint” – fejti a 19 éves énekesnő.

A Close My Eyes videója gyakorlatilag egyetlen kamerával lett leforgatva, a végeredmény egy letisztult, egyedi képi világ lett, amelyben megláthatjuk Pécset Liza szemüvegén keresztül is.