KezdőlapSzínesMagányosan énekelt az utcazenész, aztán odalépett a lány, hogy hangjával mindenkit levegyen...

Magányosan énekelt az utcazenész, aztán odalépett a lány, hogy hangjával mindenkit levegyen a lábáról

-

Gyakran történik meg, hogy az utcán elhaladva, a járókelők elkápráztató produkciókkal szembesülnek. Egyre népszerűbb, hogy amatőr zenészek a forgalmas köztereket használják színpadul, a dalaikkal pedig beragyogják a gyalogosok mindennapjait.

Magányosan énekelt az utcazenész, aztán odalépett a lány, hogy mindenkit levegyen a lábáról a hangjával

Hirdetés

Ez a férfi például Leonard Cohen leggyönyörűbb szerzeményét keltette életre, a következő pillanatban már a közönség egyik hölgy-tagja is csatlakozott hozzá. A lánynak sikerült meglepnie a nézőket, a hangja ugyanis törékenyen, ám magabiztosan visszhangzott a mikrofonból.

Bár mindenki kívülről fújja a Hallelujah-t, és feldolgozások millióiba botlani szinte minden nap, Dawid Osial és Jade Helliwell duettje mégis futótűzként terjed a neten. A 25 éves lány egy éjszakai mulatozásra készülve pillantotta meg a zenészt, és nem volt kétség, hogy csatlakozik hozzá. Odalépett a fiúhoz, és megkérdezte tőle, énekelhet-e együtt vele.

Hirdetés

A közönség vastapssal jutalmazta a két ifjút a színvonalas műsorszámért. A különleges pillanatot Jade barátai kapták lencsevégre és osztották meg a nagyvilággal. A videó 6,7 millió megtekintést gyűjtött be, és több pozitív visszajelzés is került alá.

https://youtu.be/aLP8A0-MFAY

Neked hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek