KezdőlapVegyesLyric video: Noel Gallagher’s High Flying Birds - It’s A Beautiful World

Lyric video: Noel Gallagher’s High Flying Birds – It’s A Beautiful World

-

Izgalmas szerzeménnyel folytatja új nagylemezének népszerűsítését az Oasis volt énekese. Noel Gallagher és zenekara, a High Flying Birds, most egy gyönyörű világról dalol, a felvétel pedig a Prodigy stílusára emlékeztet, némi gitárszólóval és gyártási effektusokkal fűszerezve.

Lyric video: Noel Gallagher’s High Flying Birds - It’s A Beautiful World

Hirdetés

Az It’s A Beautiful World az együttes Who Built The Moon? című stúdióalbumáról származik, és Noel Gallagher saját szerzeménye. Az énekest David Holmes producer és dalszerző segítette a munkában, aki egyébként olyan nagyszerű betétdalok kivitelezője, mint az Ocean’s Eleven vagy a Buffalo Soldiers című filmeké.

A szakember az új lemez létrehozásában is résztvett, ezzel kapcsolatban pedig a következőket nyilatkozta: „Az emberek meg fognak lepődni. Szerintem igenis szeretik Noelt, és egy nagy, merész albumot várnak el tőle, egy igazi up-tempo monstrumot – Noel zenéjének nagy része mid-tempo… Szóval az úgy nagylemez szórakoztató lesz!” – lelkendezett David Holmes.

Hirdetés

Az Oasis volt tagja 2015 októberétől dolgozik a harmadik szólóalbumán. A korong körüli gyártási munkálatok idén júniusban zárultak le, ezzel azonban még nincs vége a folyamatnak. Az anyagnak ugyanis egy alapos csíszoláson is át kellett esnie, amit az együttes az utolsó pillanatig hosszabbított.

„Nem hinném, hogy valaha is készítünk még egy ilyen albumot, mint ez. Érdekes, hogy múlt pénteken például, még a vezérlésnél is változott a tartalma. Csak figyeltem, ahogy olyan dolgok kerülnek fel rá, melyekről sosem hittem, hogy rajta lesznek. És pontosan a keverés utolsó napján döbbentem rá, ’mi a pokol lett ebből a dalból?’. Te érted ezt? És a lemez mégis nagyon jó lett, éppen ezért.” – részletezte Gallagher.

Neked hogy tetszik az It’s A Beautiful World?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek