KezdőlapVegyesImádja a világ Ed Sheeran legújabb dalát és videóklipjét

Imádja a világ Ed Sheeran legújabb dalát és videóklipjét

-

Ed Sheeran számára még a tökéletesség sem lehetetlen. Sőt, egy pofonegyszerű dolog, ha ott van melletted az a személy, akivel a mesék is valóra válnak… A brit énekes legújabb dala és videóklipje a viszonzott szerelem tökéletességéről szól, és annyira aranyos, hogy már-már mi is elhisszük, az életben tényleg nincs lehetetlen!

Imádja a világ Ed Sheeran legújabb dalát és videóklipjét

Hirdetés

„A Perfect az a felvétel, amire a legbüszkébb vagyok, és azt hiszem, ez a legeslegjobb, amelyet valaha is alkottam!” – üzente a rajongóinak Ed Sheeran a Facebook-oldalán. A videóklippel is kiegészített dal most már nem valami illúzióról beszél, hanem a konkrét valóságról. Gyönyörű környezetben, az énekes és klipbeli barátnője minden együtt töltött percnek örül, és olyanok ők ketten, mint a gyerekek, akik életük első szerelmét élik meg. A vizuális anyagot Jason Koenig rendezte, Ed Sheeran közreműködésével.

A Perfect az énekes legújabb nagylemezéről, a Divide-ról származik, ami március 3-ától kapható a boltokban. A diszkográfiai anyag megdöntötte a streaming-rekordot a Spotify-on, 14 országban lett listavezető, a videóklipek pedig, amik a rajta megtalálható dalok mellé készültek, több mint 1 milliárdos nézettséggel számolnak.

Hirdetés

Ed Sheeran 2014-től van jelen a zeneiparban, azóta három nagylemezt adott ki, és nyugodtan kijelenthetjük róla, hogy ő napjaink egyik legfelkapottabb énekese! A közönség valósággal zabálja a dalait. Szerinted is érthető, hogy miért?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek