Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azok a diszkográfiai felfedezések, melyek egy zenei legenda halála után kerülnek a felszínre, óriási szellemi és lelki jelentőséggel bírnak. Még egy újdonságot hallani attól, akit már örökre elveszettnek hittünk, mély érzelmeket szabadít fel a zenekedvelők szívében. Persze, ott lesznek nekünk mindig a dalok, melyeket örökségben kaptunk, de az alábbi videó mégis ráébreszt a kegyetlen valóságra: az olyan hangok, mint Elvis Presleyé, már sosem születnek újjá…

Egy Elvis Presley elveszett kincsei közül – röviddel a halála előtt készült ez a videó, és minden eddigi dalát felülmúlja!

Egy olyan videófelvétel bukkant ugyanis fel a világhálón, melynek főszerepében a Rock’n’Roll Királyát ismerhetjük fel, amint egy gyönyörű balladát énekel az ő verhetetlen hangján. A felvétel a She Thinks I Still Care címet viseli, eszmei értékét pedig a verssorok kifejezőereje és Elvis bársonyos hangjának szépsége növeli.

Bár számtalanszor hallhattuk őt énekelni koncerteken, videóklipekben, ez a pillanat mégis különleges. A vizuális anyag a Király otthonában készült, nem sokkal a halála előtt. A szenvedély és az érzelmek, melyeknek utat enged az előadás közben annyira elvarázsolnak, mintha most hallanánk őt először! Elvis gitárkíséretben énekel, annak a bizonyos hangszernek a pengetésével, ami a nevét viseli, és amelyet sosem nélkülözött egyetlen fellépésén sem.

She Thinks I Still Care egy Dickey Lee és Steve Duffy szerzemény, melyet sok más előadó is feldolgozott az évek során. Mit szólsz, van valakinek esélye arra, hogy felülmúlja a Királyt?