KezdőlapVegyesA család mindig azt akarta, hogy az apa stílust váltson. Néhány órával...

A család mindig azt akarta, hogy az apa stílust váltson. Néhány órával később már alig ismertek rá

-

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az emberek egy tévéműsor stábjától kérnek segítséget arra, hogy új életet kezdjenek. Sokan vágyunk radikális változásra, de kevesen vagyunk, akik merünk és tudunk is változtatni. Szerencsére az Ambush Makeover egyike azon jótündéreknek, akik valóra váltják az álmainkat.

A család mindig azt akarta, hogy az apa stílust váltson. Néhány órával később már alig ismertek rá

Hirdetés

Mike például egyike azon odaadó családapáknak, akik nem ismernek határokat, ha a szeretteikről van szó. A legjobb belátása szerint gondoskodott a gyerekeiről, miközben sziklaszilárd támasza volt a mellrákkal küzdő feleségének. A férfi mindenkit elhalmozott a szeretetével, miközben egyre kevesebb időt szánt önmagára…

Most lejött az ideje, hogy a családja gondoskodjon róla: felesége és két gyereke azért keresték meg a tévéműsort, hogy végre visszaadjanak Mike-nak egy keveset abból, amit ő adott magából nekik. Amikor előjött a színfalak mögül, a férfira nem lehetett ráismerni! Új frizurája, ápolt külsője és divatos öltözéke előhozta azt a régi Mike-ot, akit több éve már elveszettnek hittek.

Hirdetés

Ezt az átalakulást már láttátok? Ez a nő egy teljes átalakulást kért. Amikor kiállt a kamerák elé, felrobbant a hangulat!

Ugyanez történt Ronnal is, egy 63 éves másik családapával, aki szintén száz százalékban a családjának élt. A változásra a kislánya beszélte őt rá, a szakértők kezei hatására pedig éveket fiatalodott! Eltűnt a bajusza és a szemüvege, figyeld csak az átalakulását!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek