Mindannyiunknál egyszer betelik a pohár, és eljön az a pillanat, amikor elégedetlenek vagyunk, többet akarunk, beleuntunk már a mindennapjaink szürkeségébe. Te is épp ebben az „pokoli az életem” csónakban evezel? Az alábbi filmeket akkor neked válogattuk össze!

Ezeket a moziprodukciókat a való élet ihlette. Ha végignézed őket, a legigazabb érzéseket támasztják fel benned, melyekről már azt hitted, rég kikoptak belőled. A történetek bebizonyítják, minden lehetséges, és a belső erő, ami benned lakozik, egy isteni ajándék!

1A turné vége

8 csodálatos filmalkotás, amelyet a való élet ihletett!

Életrajzi dráma, James Ponsoldt rendezésében készült. Egyike a műfaj legjobb filmjeinek. Mindössze öt napot mutat be David Lipsky riporter életéből, amit David Foster Wallace-szal közösen tölt el 1996-ban, az Infinite Jest című kiadványa publikálása után.

A film két főszerepét  Jesse Eisenberg és Jason Segel alakítja, őket azt hiszem senkinek sem kell már bemutatni, hiszen előbbit a Facebook-filmből ismerhetik sokan, míg Jason Segel már azoknak is nagyon ismerős lehet, akik imádták az Így jártam anyátokkal című sorozatot.

A két színész nagyívű alakítása és a filmben lévő lebilincselő párbeszéd teszi a filmet azzá, amivé lett. Az alkotás nálunk sajnos nem került forgalomba, de ha teheted nézd meg eredetiben, legalább a nyelvtudásodat is fejleszted.

Eredeti cím: The End Of The Tour (2015)
Színészek: Jesse Eisenberg, Jason Segel