Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Akik e kisfilm mögött állnak, már nem ismeretlenek a számunkra. Oscar & Gaspar ugyanis a tehetségkutató közönsége mellett a világhálót is meghódította, különleges produkciójukkal pedig emberek millióit bilincselik a képernyők elé. A két fiatalember az America’s Got Talent televíziós műsorban mutatkozott be, ahol egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Legutóbb Heidi Klumot hívták fel a színpadra. Most pedig egy ifjú páros a kísérleti nyuszijuk, ám ismét taroltak!

A srácok legutóbb az egyik zsűritag, Heidi Klum segítségét kérték a mutatványuk megtestesítésében (ezt itt nézhetitek meg). Most pedig egy ifjú párost invitáltak a színpadra, akiknek a testével ismét csodát műveltek! Ezúttal a szereplők bőre volt a vászon, amelyen mozgó tetoválások jelentek meg, szemet-lelket gyönyörködtető fényjátékok és színkavalkád közepette. A háttérben Rihanna Diamonds című dala szólt, és nem véletlenül: a produkció valóban felért egy 20 karátos drágakővel!

Oscar és Gaspar két szupertehetséges portugál animátor. A kisujjukban van a vizuális művészet, a multimédia és a 3D-s kivetítés. A videóik már-már élethűnek mondhatók, és a technikájuk több mint lenyűgöző, amiről folyton tanúbizonyságot is tesznek, valahányszor egy élő vagy textil vászonnal kerülnek szembe.

Ami a legfrissebb produkciójukat illeti, a srácok a következőket nyilatkozták: „két évvel ezelőtt kezdtünk el kísérletezni a saját tetoválásainkkal, és már akkor tudtuk, a végeredmény fantasztikus lesz! Amit végül sikerült kihozni belőle, az tényleg csodálatos, az élményt pedig csak fokozza a fény, a mélység és a mozgás.”