KezdőlapSzínesMegkérte a zsűritagot, hogy lépjen a színpadra. Aztán varázslat történt...

Megkérte a zsűritagot, hogy lépjen a színpadra. Aztán varázslat történt…

-

Minden bizonnyal, nem akármilyen produkciót kell bemutatnod ahhoz, hogy továbbjuss az America’s Got Talent műsorok következő fordulójába. De amit az alábbi videó főszereplői művelnek, felülmúl minden elvárást.

Megkérte a zsűritagot, hogy lépjen a színpadra. Aztán varázslat történt...

Hirdetés

Oskar és Gaspar a 3D kivetítés igazi nagymesterei. Profi szinten értenek a multimédiás tartalmak filmes megszerkesztéséhez. Napirenden vannak a legfrissebb technológiákkal, melyeket tökéletesen hozzá tudnak illeszteni bármilyen színpadi előadáshoz vagy eseményhez. Erősségük abban rejlik, hogy minden apró részletre odafigyelnek, és a megtervezett műsoraik mindig a legmagasabb szintet ütik.

Amikor kiálltak a színpadra, arra kérték a zsűri egyik női tagját – pontosabban Heidi Klum-ot, csatlakozzon hozzájuk. Ezt követően, valósággal felrobbant a hangulat a teremben.

Hirdetés

Fehér kezeslábasban, Heidi elfoglalta a helyét a színpadon, a háta mögött pedig egy ponyvát engedtek le. Ekkor indult be az igazi show: a legérdekesebb szín- és vizuális kombinációk öltöttek testet a vásznon, majd Heidi ruhája is átváltozott, mi több, az arcán a többi zsűritag portréja is megjelent!

A közönség elvarázsolva figyelte a műsort, ami valóban megérdemel minden elismerést.

https://youtu.be/DUQsdZDNNMA

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek