KezdőlapFilmElőzetesIzgalmas fordulatokkal és tele kalanddal szórakoztat kicsiket-nagyokat az Óriásláb fia

Izgalmas fordulatokkal és tele kalanddal szórakoztat kicsiket-nagyokat az Óriásláb fia

-

Biztosan te is hallottál/olvastál már a legújabb animációs moziprodukcióról, az Óriásláb fiáról (eredeti címén The Son Of Bigfoot). A közel másfél órás kaland-komédia szeptember 7-én debütált a magyar vásznakon, és máris igazi kis rajongótábort gyűjtött maga köré.

Izgalmas fordulatokkal és tele kalanddal szórakoztat kicsiket-nagyokat az Óriásláb fia

Hirdetés

A családi film egy aranyos történetről szól: Adam, a zöldfülű kis tinédzser, arra adja magát, hogy felkutassa a múltját. Nem ismert édesapja nyomába ered, akiről később kiderül, ő maga az Óriásláb. Az animáció egy belga-francia koprodukció, Jeremy Degruson és Ben Stassen rendezésében.

Adam édesapjának komoly oka volt arra, hogy távol maradjon a családjától. Csak így tudta megvédeni őket a kíváncsiskodó szempároktól, illetve a HairCo. óriásvállalat ostromától, amely tudományos kísérleteket végzett a különleges DNS-éből. A fiú azonban mindezt nem tudva belevágott a kalandba, és rejtélyek árán, de rátalált az apukájára. Ők ketten minden percet kihasználtak arra, hogy bepótolják az elvesztegetett időt, miközben kiderült, hogy Óriásláb apjától Adam is elörökölt némi szupererőt.

Hirdetés

A bonyodalmak viszont nem érnek véget: a HairCo. ugyanis „szagot fogott”, és a fiú nyomait követve eljutott Bigfoothoz…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek