KezdőlapSzínesHatan léptek színpadra, a másik pillanatban pedig az ujjaik köré csavarták a...

Hatan léptek színpadra, a másik pillanatban pedig az ujjaik köré csavarták a közönséget!

-

Legyen szó klasszikus vagy könnyűzenéről, a dallamok mindig összehozzák a fiatalokat. A közös szenvedélyek kerülnek a leghamarabb a felszínre, és ha elegendő kitartással párosulnak, mindig valami rendkívülit eredményeznek. Így történt a Britain’s Got Talent televíziós tehetségkutatóban is, melynek legutóbbi adásában hat testvér hengerelte le a közönséget.

Hatan léptek színpadra, a másik pillanatban pedig az ujjaik köré csavarták a közönséget!

Hirdetés

A fivérek Nottinghamből jöttek, és egyetlen céllal álltak ki a színpadra: megmutatni a világnak, mire képesek. Nem mintha most látnánk őket először a képernyőkön… korábban már feltöltöttek magukról egy kisfilmet, ami futótűzként terjedt a neten (ezt itt nézhetitek meg). Ettől a produkciótól azonban nem csak a Kanneh család lehet igazán büszke a gyerekeire.

A hat fős csapat zongorán, hegedűn és csellón játszott, a darab előtt pedig a szőrös szívű Simon Cowell is kalapot emelt. Alaposan felvillanyozva a hallottaktól kijelentette, minden bizonnyal az övék a legtehetségesebb család a világon!

Hirdetés

A gyerekek úgy ismerik a hangszereiket, mint a tenyerüket. Nem meglepő, hogy a szenvedélyük számos elismerést hozott már a számukra.

Szerinted megérdemelnék a tehetségkutató fődíját?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek