Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy jókora adag akcióval, némi fantasztikummal, egy késhegynyi horrorral, és egy csipet kalanddal fűszerezve landolt a mozikban Nikolaj Arcel legújabb filmje, A setét torony. Az eredeti címén The Dark Tower augusztus 4-én debütált a mozikban, a története pedig Stephen King 30 millió példányban eladott regénysorozatán alapszik.

Végre megérkezett: ma startol a mozikban a Stephen King bestsellerén alapuló A setét torony!

A 95 perces produkcióban Matthew McConaughey, Idris Elba és Tom Taylor játssza a főszerepet, a forgatásokat pedig többek között Fokvárosban, Los Angelesben és New Yorkban ejtették meg.

A setét torony, mint sok más történet, a jó és a rossz összecsapásáról szól. Roland Deschain, az utolsó pisztolyhős, örökös harcban áll Walter O’Dim-mel, és mindent elkövet annak érdekében, hogy megakadályozza a Fekete Embert a setét torony ledöntésében. Ez az építmény tartja ugyanis egyben a világokat. A képkockákban az utolsó összecsapásnak lehetünk szemtanúi, melybe angyali és démoni erők egyaránt bekapcsolódnak, az univerzum megmentésére. A tét óriási, a sikert pedig csak Roland különleges fegyverei garantálhatják.