KezdőlapSzínesEz az a produkció, amit a végtelenségig néznél! A tehetséges gyerekpár most...

Ez az a produkció, amit a végtelenségig néznél! A tehetséges gyerekpár most Queen Latifah műsorában tarol

-

A tánc és a tehetség nem ismer életkort! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok az energikus és kreatív produkciók, melyeket kisgyerekek vagy épp idős személyek mutatnak be. Ez az alábbi videóban sem történik másként, melynek főszerepében két ismerős arcot láthatunk viszont.

Ez az a produkció, amit a végtelenségig néznél! A tehetséges gyerekpár most Queen Latifah műsorában tarol

Hirdetés

Yasha és Daniela alig kilenc évesek, de máris roppant tehetség lakozik bennük. Korábban arról cikkeztünk, ahogy az America’s Got Talent színpadán remekeltek. Most pedig a népszerű énekes-színésznő, Queen Latifah televíziós műsorában vették le a lábáról a közönséget.

A két gyerek egy fantasztikus cha-cha-cha produkcióval készült, és tökéletes tánctudással adta azt elő. A zene és tánc iránti szenvedélyüket most sem rejtették véka alá. A lépéseik hibátlanul követték egymást, és a gondosan kidolgozott koreográfiával ezúttal hatalmas sikert arattak.

Hirdetés

Yasha és Daniela ismét bebizonyították: imádnak táncolni, és ezt a testük minden rezdülése tükrözi. Ez a videó igazi örömbomba – ahogy elnézed őket, neked is táncolni támad kedved!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek