KezdőlapSzínesEgy imádott dal és két fantasztikus táncos - tökéletes párosítás egy feledhetetlen...

Egy imádott dal és két fantasztikus táncos – tökéletes párosítás egy feledhetetlen produkcióhoz!

-

A zene még szólhat tánc nélkül, de a tánc nem létezhet zene nélkül. A két műfaj azonban akkor a legütősebb, ha együtt, közös erővel lép fel az élet nagy színpadán. A zenés-táncos produkciók mindig lenyűgöznek, főként ha a személyek, akik előadják azokat, a legnagyobb szakértelemmel suhannak fel-alá a táncparketten, egy mesébe illő koreográfia közepette.

gy imádott dal és két fantasztikus táncos – tökéletes párosítás egy feledhetetlen produkcióhoz!

Hirdetés

Paige Glenn és Artyon Celestine duettje is egyike azon kiváltságos pillanatoknak, melyek beragyogják az életünket. Az aranyhajú lány és a csokoládébarna bőrrel megáldott fiú már a megjelenésével szavak nélkül hagy, nem beszélve a dalról, amiben a Dirty Dancing legemlékezetesebb betétdalát ismerhetjük fel. Az eseményre maga a produkció helyezi fel a koronát, ami a Time Of My Life dallamaira és egy lélegzetelállító táncelőadásra épít.

A film, melynek főszerepében Patrick Swayze és Jennifer Grey játszotta el a legendás táncospárt, az egész világ szívét meghódította. A Jules Chavarria által megálmodott koreográfia sokaknak lett példaértékű az életben. A színészek mozdulataiból áradó kecsességet, szenvedélyt és érzékiséget most a 8 esztendős Paige és a 9 éves Artyon eleveníti fel, akiknek a látványától legszívesebben sírva fakadnál.

Hirdetés

Az érzelmek Pandora-szelencéjét nyitja fel ez a tánc, a gyerekek arcán csillogó mosoly pedig csak fokozza a hatást, amelynek ellenállni képtelenség! Nem csoda, hogy a közönség állva tapsolta meg az ifjú párost, aki roppant tehetségről tett most tanúbizonyságot.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek