Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tény, hogy csak 2018 tavaszán lesz alkalmunk ezt a csodásnak ígérkező családi filmet a teljes hosszában megtekinteni, de kedvhozó gyanánt, nagyjából fél évvel a premier előtt, máris elérhető egy izgalmas előzetes az Időcsavarból, amitől sokan tűkön ülünk majd.

Disney-rajongók, figyelem! Közeleg az Időcsavar, melyben fantáziából és kalandból nem lesz hiány

A Disney ismét kitesz magáért: az eredeti címén The Wrinkle In Time közel 100 millió dolláros költségvetésű produkció, a története pedig Madeleine L’Engle hasonlóan titulált ifjúsági regényén alapszik: a tizenéves Meg útnak indul, hogy testvérével és barátjával közösen megkeresse eltűnt tudós édesapját.

A műfaja szerint kaland-családi-fantáziafilm a legmenőbb színészeket gyűjti egy kalap alá. Így viszontláthatjuk a vásznakon a népszerű Oprah Winfreyt, Reese Witherspoont, Mindy Kalingt és Chris Pinet, akik mind egyetlen nemes cél érdekében fognak össze: életre kelteni ezt a kozmikus kis történetet.

A film március 9-én debütál a mozikban. Addig is, javában zajlanak a forgatások Ava DuVernay, elismert rendező felügyelete alatt. A stáb Kaliforniában és Új-Zélandon üti fel a főhadiszállást.

Neked hogy tetszik eddig az Időcsavar?