Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy napja debütált a petőfilive.hu-n Pápai Joci legújabb videóklipje, az Özönvíz. Az énekes, aki nemrégiben Magyarország színeiben lépett fel az Eurovízión, most valóságos jég-oázist hoz a kint tomboló hőségben. Amint elmondta, a közel 4 perces tartalomban nem egy hétköznapi klipre kell számítani, művésziességében viszont méltó lesz az Origo folytatására.

Megérkezett Pápai Joci új videóklipje! A nyári hőségben alaposan behűt az Özönvíz!

Mint ismert, Pápai Joci hatalmas port kavart itthon az Eurovíziós Dalfesztiválra írt dalával. Az Origo giga-siker volt, már az országos előválogatóban is a maximális pontszámmal jutott tovább, Kijevben pedig Európa nyolcadik legjobb szerzeményeként végezte.

Az Özönvíz is szervesen kapcsolódik az Eurovízióhoz, Joci fejében ugyanis már akkor megszületett ez a dal, amikor kiderült, ő képviselheti Magyarországot a Dalfesztiválon. Az Özönvíz zenéjét maga az énekes komponálta, a dalszöveget pedig a csodatrió, Pápai Joci, Molnár Ferenc Caramel és Szakács Gergő írta.

A videóklip Jimy J. rendezésében készült. A forgatást egy hangárban ejtették meg, ahol bár a stáb pokoli hőségtől szenvedett, mégis sikerült hűsítően fagyos hangulatot teremtenie. Nagyjából 3 héttel ezelőtt fejezték be a vizuális anyag rögzítését, tegnapra pedig már el is készült a végleges verzió! Szerintünk nagyon jó lett!