Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A latino díva ismét üti a szintet a legújabb vizuális anyagával, a Ni Tú Ni Yo-val. Jennifer Lopez és a Gente de Zona tagjai kiválóan szórakoznak – az énekesnő flörtöl a fényképésszel, míg volt férje, Marc Antony is felbukkan a képkockákban.

Ha megígértük, hozzuk: íme Jennifer Lopez új videóklipje, a Ni Tú Ni Yo!

Ezutóbbi mozzanatra számítani lehetett, hisz J. Lo legfrissebb spanyol nyelvű albumát is az ex gyártotta, ráadásul a nagylemez vezérdala is egy duett volt Marc Antony-val.

A Ni Tú Ni Yo videóklipjében az énekesnő ismét hozza a formáját: többször is átöltözik, és kirobbanó formában van! A forgatások két napig tartottak a floridai Islamorada-ban, múlt hónapban. A kisfilmet Emil Nava rendezte. Az előadók és Antony mellett a klip további díszmeghívottaknak is teret biztosít: Khotan Fernandez és Paul Marcarelli is szerepelnek a képkockákban.

Mivel utóbbi időben a latino daloknak óriási sikerük van, nem kétség, hogy Jennifer Lopez felvétele is befutó lesz a legrangosabb toplistákban. A Ni Tú Ni Yo refrénje ugyanis megkapó, ritmusos, igazi nyári szerzemény, melyre jó mozogni, és amit szuperül lehet dúdorászni.

Neked hogy tetszik a klipje?