Egy világhírű énekesnő, egy feledhetetlen dal. Te még ráismersz a tini Miley Cyrusra?
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kamaszlányként a Hannah Montana karakterével futott be. Néhány évvel később viszont úgy döntött, maga mögött hagyja ezt a gyerekes világfenomént, és felnőtt cipőbe lépve szélesebb körökben kedvelteti meg a zenéjét a közönséggel. Ő Miley Cyrus, aki bár napjainkban a botrányos fellépéseiről híres, a hangja sosem hazudtolja meg őt.

Egy világhírű énekesnő, egy feledhetetlen dal. Te még ráismersz a tini Miley Cyrusra?

Énekesi és dalszerzői munkásságával szerzett hírnevet, és egyetlen alkalmat sem tévesztett szem elől, amellyel bebizonyíthatta a rajongóinak, megéri nekik jegyet váltani a koncertjeire. A különc megjelenése és hajmeresztő stílusa mögött egy tehetséges művészlélek lapul, amit az alábbi videó is megerősít.

Miley általában a modern zenét kedveli, most azonban kivételt tesz ezzel a régi klasszikussal, melynek még ő sem tudott ellenállni. Nagy kedvence, a Jolene 1973-ban látta meg a napvilágot a népszerű country-énekesnő, Dolly Parton előadásában.

A dal gyorsan szárnyakra kapott, és bejárta a nagyvilágot. Azóta több feldolgozásban is újjászületett, de az eredetit egyik sem tudta felülmúlni. Vagy talán mégis?!