KezdőlapVegyesAlig jelent meg a Linkin Park új klipje, máris berobbant a hír:...

Alig jelent meg a Linkin Park új klipje, máris berobbant a hír: Chester Bennington öngyilkos lett!

-

A Linkin Park együttes tagjai a YouTube-on tették közzé legújabb videóklipjüket, azonban nem tudták, hogy a vokalistájuk idő közben véget vetett az életének. A zenekar a Talking To Myself című felvétel mellé forgatott vizuális anyagot, a dal a Linkin Park legutóbbi nagylemezéről, a One More Light-ról származik.

Alig jelent meg a Linkin Park új klipje, máris berobbant a hír: Chester Bennington öngyilkos lett!

Hirdetés

A stúdióalbum népszerűsítő kampányának részeként, az együttes a tegnap este örvendeztette meg a rajongóit az új videóval. A közönség viszont nem tudott kellőképpen lelkendezni az újdonságnak, hiszen nem sokkal a premier után erősítették meg a hírt, mely szerint Chester Benningtont holtan találták Los Angeles-i otthonában.

A hivatalos közlemény szerint az énekes július 20-án, a szerdáról csütörtökre virradó éjszakán hajtotta végre a borzalmas tettet. A tragédia azért is megrázó, mivel a Linkin Park csütörtökön tartott volna egy fotózást, és jövő héten pedig turnéra indult volna. Azt állítják, Chester halálának voltak érzelmi előzményei, és talán többször is fontolgatta már az énekes, hogy véget vet az életének.

Hirdetés

Chester Bennington mindig is egyike marad a legjobb férfi énekhangoknak, a rock zene műfajában. 41 éves volt, és hat gyermeke gyászolja.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek