Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bruno Mars David Guettával alkot csapatot a Versace On The Floor című dal legújabb változatának az elkészítéséhez. Az eredeti felvétel az énekes legutóbbi albumáról, a 24K Magic-ről származik, és a lemez harmadik hivatalos dalaként már megjelent a zenei platformokon, óriási sikert aratva. Arannyal tüntették ki, a YouTube-on pedig túllépte a 117 millió megtekintést.

Szuper feldolgozást adott ki Bruno Mars a Versace On The Floor című saját daláról! Imádni fogod a David Guetta által kevert új verziót!

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy Bruno Mars-szal együtt dolgozhattam ezen a dalon. A végeredmény jóval több, mint egy remix. Egy koprodukció, és két különböző világ ötvözete. A célom az volt, hogy egy sokkal pörgősebb dallá alakítsam, miközben megőrzöm az eredeti verzió szépségét. Olyant akartam alkotni belőle, ami egy sokkal szélesebb hallgatóságnak szól, mint amúgy Bruno zenéje, mely csak egy bizonyos közösséget céloz meg.” – mesélt a Versace On The Floor új változatáról a híres DJ.

Guetta és Mars a Billboard Music Awards gálaestjén is ott volt: míg a lemezlovas megnyitotta az ünnepséget, addig az énekes a pontot tette annak a végére új dalával, amit az alábbiakban csodálhatsz!