Szétzúzta a színpadot ezzel a Whitney Houston dallal! Húúú, a hangjától kiráz a hideg!

31227
Szétzúzta a színpadot ezzel a Whitney Houston dallal! Húúú, a hangjától kiráz a hideg!
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Whitney Houston dalaival próbálkozni egy énekes tehetségkutatóban a lehető legveszélyesebb dolog a világon! De ha bejön, a siker eget és földet rengető.

Simon Cowell, aki több tévés műsorban játszotta már a zsűri/mentor szerepét, már rutinos a kritizálásban, és még senki sem tudta őt meggyőzni afelől, hogy igenis érdemes felvenni a harcot minden idők egyik legjobb énekesnőjével. Szóval, ha Cowell arcára fülig érő mosoly ülne ki, az nemcsak egy kiváltságos pillanat lenne, hanem maga a tökély is!

Johnny Manuel ezt az élményt duplán is kipipálhatja. Az America’s Got Talent versenyzője a néhai popdíva I Have Nothing című dalával készült, és akkorát énekelt, hogy a zsűri álla az asztalon koppant! Egy pokoli nehéz felvételről van szó, azonban Johnny sikeresen vett minden akadályt.

A közönség állva tapsolt neki, a műsorvezető Tyra Banks pedig csak ennyit fűzött hozzá: „Whitney most büszke lehet rád, szívem!”.

Valóban…

https://www.youtube.com/watch?v=90ka1i2deVQ