Siket lány aratott elsöprő sikert az amerikai tehetségkutatóban
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Mandy Harvey 18 évesen vesztette el hallását, amikor egy kötőszöveti betegségben roncsolódtak a hallóidegei. De ez nem akadályozta meg abban, hogy álmának éljen és énekesnő legyen.

Siket lány aratott elsöprő sikert az amerikai tehetségkutatóban

A jelenleg 29 éves nő jelentkezett az America’s Got Talent tehetségkutatójába, ahol teljesen levette a lábáról a zsűrit, de a közönséget is. A fiatal nő cipő nélkül énekelt, hogy érezni tudja a tempót és a zenét, saját dalával jelentkezett, amelynek a Try címet adta.

„4 éves korom óta énekelek. Elhagytam a zenét, miután elvesztettem a hallásom, de később rájöttem, hogy az izmaim emlékeznek még a mozdulatokra és ha a belső hangomat figyelem képes leszek ismét énekelni.” – mesélte.

Ezt már láttad? Túlélt egy repülőgép katasztrófát, amelyben 107 ember halt meg. Tíz évvel később az egész világot lenyűgözte!

A produkció annyira meghatotta a négytagú zsűrit – Simon Cowell, Melanie “Mel B” Brown, Heidi Klum és Howie Mandel – hogy állva tapsolták meg a lányt. Ha ez nem volt elég, akkor Simon Cowell még a Golden Buzzert is megnyomta, amivel Harvey egyenesen bekerült a tehetségkutató élő adásába.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKSWXzAnVe0