KezdőlapSzínes21 évvel ezelőtt adta ki ezt a dalt Céline Dion. Még ma...

21 évvel ezelőtt adta ki ezt a dalt Céline Dion. Még ma is milliók dúdolják!

-

Nem vitás, Céline Dion egyike minden idők legjobb női előadóinak. Karrierje során több mint 300 millió nagylemezt adott el, és számos olyan dallal ajándékozott meg bennünket, melyeket nem kezdett ki az idő vasfoga, sőt! Ahogy telnek az évek, a szerzeményei egyre értékesebbekké válnak, és még ma is szívesen hallgatjuk őket, alkalomtól és hangulattól függetlenül.

21 évvel ezelőtt adta ki ezt a dalt Céline Dion. Még ma is milliók dúdolják!

Hirdetés

A kanadai énekesnő talán egyik leggyönyörűbb felvétele az It’s All Coming Back To Me Now – egy fantasztikus ballada, melyet Jim Steinman szerzett. A dalt az Üvöltő szelek ihlette, és a legszenvedélyesebb/legromantikusabb zeneszámnak titulálták, melyet a zeneszerző valaha is alkothatott volna.

Az a rengeteg érzelem, mely átitatja Céline Dion hangját, a borzongásig hatja meg a hallgatóját. Egy elveszett szerelemről szól a dal, mely után az énekesnő sóvárog. A vizuális anyag is csodálatos, teljes mértékben alátámasztja a kijelentést, mely szerint Steinman dalaitól „a halottak feltámadnak, és az élők halálra ítéltetnek”.

Hirdetés

Ezt már láttad? Celine Dion és partnere úgy éneklik a „Szépség és Szörnyeteg” betétdalát, hogy attól te is libabőrös leszel!

Minderre pedig Céline Dion varázslatos hangja helyezi fel a koronát.

https://www.youtube.com/watch?v=pDxoj-tDDIU

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek