KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Prince Royce feat. Shakira - Deja Vu

Videóklip: Prince Royce feat. Shakira – Deja Vu

-

Prince Royce legújabb videóklipje kedvéért Shakira vérbeli bachata táncosnő bőrébe bújik, miközben az énekes is elfoglalja a számára fenntartott helyet a színpadon. A Deja Vu vizuális anyaga végül összehozza és a táncparkettre hívja mindkettőjüket.

Videóklip: Prince Royce feat. Shakira - Deja Vu

Shakira aktívan posztolgatott a Facebookon arról, hogyan halad e szenvedélyes tánc elsajátításában, melyet a Prince Royce-szal való első közös produkciójuk kedvéért tanult meg. A Deja Vu a latino énekes legfrissebb diszkográfiai anyagáról, a Five-ról származik, és csak úgy árad belőle az érzékiség!

„Mindig is szerettem volna Shakirával közösen dolgozni. Elküldtem neki a dalt, hogy használja fel az új albumához, de nem hittem volna, hogy kollaboráció lesz belőle. Csak annyit tudok mondani ezutóbbival kapcsolatban, hogy most, hogy már ismerem őt, az eddiginél is jobban csodálom!” – áradozott Prince Royce a kolumbiai énekesnővel való együttműködésről.

Shakira utóbbi időben egyébként nagyon rákattant a duettekre. Nem is olyan rég még Malumával közösen zenélt a Chantaje című felvételben. A dal az első helyen végezte a latino toplistákban, és a Youtube-on is közel 1 milliárdnyi nézettségre tett szert.

Színes

Hírek