Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Andrea Bocelli élete több ezer embernek adhat inspirációt. A szegény olasz parasztcsaládba született Andrea már 6 évesen zongoraleckéket vett, majd szaxofonozni és fuvolázni kezdett. 12 évesen az élet hatalmas megpróbáltatás elé állította, foci közben akkora rúgást kapott a fején, melynek következtében teljesen megvakult.

Soha nem láttad Andrea Bocellit feleségével énekelni. Libabőrös leszel ettől a duettől!

Andrea nem adta fel és még nagyobb beleéléssel kezdett zenét tanulni. Megtanul trombitán, hárfán, gitáron és dobon játszani és még abban az évben megnyeri első zenés versenyét, a Margherita d’Oro-t Viareggio-ban az “o sole mio” dallal. Később elvégzi Pisában a jogot, majd utána ügyvédként dolgozik. A zene iránti szeretete azonban arra ösztönzi, hogy este bárokban énekeljen. Nem kis időre Andrea-t a siker is megtalálja, világsztár lesz.

A következőkben arra kérünk hallgasd meg Andrea Bocelli csodaszép produkcióját, amelyet feleséével Veronica Bertivel ad közösen elő.

Ezt már láttad? Elképesztően énekli ez a két fiatal Andrea Bocelli és Celine Dion közös dalát! A két világsztár biztosan büszke lenne rájuk!

Save