Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy gyönyörű dal még annál is szebben tud szólni, ha egy profi kórus adja elő, amelynek minden tagja csakis arra összpontosít, hogy a legjobb képességei szerint énekelje el azt. A hangok kavalkádja, melyek több torokból, egyidőben szabadulnak fel, különleges harmóniával ruházzák fel a produkciót, éppen ezért egy ilyen koncert igazi élmény a közönség soraiban ülőknek.

Milliószor hallottad már a Queen dalát, de ilyen formában még soha! Csillagos ÖTÖS!

Az alábbi videóban is egy értékes audiovizuális pillanatnak lehetünk szemtanúi: a Frensham Madrigals nevű lánykórus feledhetetlen műsorának, melyben a dalválasztást és a hangi adottságokat kizárólag szuperlatívuszokkal lehet minősíteni.

Michael Spencer karmesterrel az élen, az ausztráliai kórus számtalan ikonikus felvételt dolgozott már át és énekelt el, gigantikus sikert aratva. Talán mind közül a legnépszerűbb a Queen együttes nagy slágere, a Bohemian Rhapsody volt, mellyel a csapat nemcsak a zsűri szívét csábította el, hanem egy egész ország-világot font az ujjai köré! A feldolgozás ugyanis egy Sydney-i dalbajnokság versenydalaként készült el.

Neked hogy tetszik az 1975-beli szerzemény 21. századi csengése?