Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az idők során nem kevesen érték el azt, hogy mély nyomot hagyjanak a zene palettáján. Kapásból fel tudnánk sorolni 10 olyan előadót, aki örökre belevéste magát az emlékezetünkbe, és igazi példaképként tekintünk rá, ha a minőségi zenéről esik szó. Az olyan nagyszerű tehetségek, mint Elvis Presley sosem halnak meg. Bár fizikailag nincsenek már közöttünk, a munkásságuk generációk ezreit kíséri majd végig.

A rock’n’roll királyaként is emlegetett Elvis Presley egész életét a maximumon élte. A zene iránti szeretetéből születtek minden idők legnagyszerűbb dalai, melyeket meghallgatni ma is igazi öröm. Akár a Love Me Tender csendül fel, akár a Can’t Help Falling In Love vagy a Suspicious Minds, egykettőre a szívedhez érnek, és dúdolni is annyira jó!

Az alábbi videóban az In The Ghetto című Elvis-dalról készült egy feledhetetlen változat. A felvételről teljesen leválasztották a hangszereket, így kizárólag a Király zseniális hangjában gyönyörködhetünk. Az érzelmek, amelyeket ez az egyedien csengő hang megüt, nem ismernek határokat.

Az In The Ghetto Mac Davis szerzeménye, és azóta lett felkapott, amióta Elvis Presley beiktatta a repertoárjába. Bár az évek során többen is hozzányúltak, módosították és saját stílusukra szabták, egyik feldolgozás sem lett annyira emlékezetes, mint az eredeti!