Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Aki rajong a zenéért, és tehetsége van az énekléshez, annak mindig örömet szerez egy dal eléneklése, főként ha az a szerzemény már történelmet írt. A világhírű előadók mindig példaképei lesznek az emberiségnek, a zenéik pedig a lehető legjobb ihletforrásai a hozzáértők számára.

Ronan Scolard és Glenn Murphy kimagasló hangi adottságokkal bír. A két fiatal Adele egyik dalát gondolta újra, és beleadott mindent, hogy felülmúlja az eredetit. Bár azt hinnéd, Adele hangja páratlan, meg fogsz lepődni attól, amit az alábbi videóban hallani fogsz! A közismert Someone Like You ugyanis olyan gyöngédséggel és profizmussal születik újjá, amitől téged is átjárnak az érzelmek.

A duettben zseniálisan fonódik össze Ronan és Glenn csodálatos hangja, a harmónia pedig, ami a produkciójukból árad, teljesen lebilincsel. A tehetségük előtt még maga Adele is fejet hajtott, múlt évben ugyanis mindkettőjüknek felajánlotta azt a rendkívüli lehetőséget, hogy vele együtt léphessenek fel, egy dublini koncert keretében.

Irish Lads Incredible Adele Mash-Up You Need To Hear

Adele NEEDS to hear this mash-up of her best hits. ❤️

Thank you to our extremely talented friends Glenn Murphy – Tenor & Ronan Scolard Music for this special cover.

Közzétette: Her.ie – 2016. március 3.