Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Whitney Houston egyike volt azoknak az énekesnőknek, akiben ott volt minden, ami egy sikeres, felfelé ívelő karrierhez kellett. Páratlan hang, remek előadásmód, szenvedély és imádat az iránt, amit csinál.

Whitney zenéjében mindig benne volt az élete, és talán ez volt, amiért mindenki imádta őt! Szerelmes balladái legalább akkora sikernek örvendtek, mint a legjobb partihangulatú szerzeményei. Egyszerűen nem tudott olyant alkotni, hogy ne zabálja a közönség!

Most az I Wanna Dance With Somebody című slágerét pécéztük ki, amire a ’80-as években egy egész világ bulizott. A dalt 1986 októberében dobta piacra az énekesnő, és máig is nélkülözhetetlen hozzávalója a partihangulatnak.

Kevesen tudják, hogy az I Wanna Dance With Somebody eredeti verzióját a country műfaj stílusjegyei itatták át, ám később áthangszerelték, és megszületett az a végleges változat, amit mindenki ismer. Premierjét követően 1 millió példányban kelt el a szerzemény, és 13 országban lett listavezető. Ez nem is lehetett másként, hisz a ritmusa hipnotizál, és azonnal beférkőzik a bőröd alá. Hallgasd meg, és te is azonnal átérezheted, amiről beszélünk!