Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Abban mindenki egyetért, hogy a karácsony az év legkülönlegesebb időszaka! A boltok polcai roskadásig kínálják az ajándékokat, a konyhákban mézeskalács és sült alma illata csiklandozza az orrokat, míg az utcák ezernyi apró színes fénybe öltöznek, és jó eséllyel a hóemberek is felbukkannak a behavazott pázsitokon – ilyenkor a szívünk egy kicsit jobban megtelik szeretettel! És nem beszéltünk még a karácsonyi énekekről, melyek mindannyiunk lelki fenyőfájára felhelyezik a csillagot.

susan-boyle

Talán nincs is angyalibb hang egy ilyen csodás dal elénekléséhez, mint Susan Boyle-é! Talán nem is tudtad, hogy azóta emlegetik őt sztárként, mióta a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban fellépett. A szeretet, ami az előadásából árad, és a szenvedély, amivel énekel, minden egyes dallamot igazi varázslattá tesz.

Legutóbb az O Holy Night című karácsonyi klasszikussal bűvölte el a világot, melyet a háttérben álló gyerekkórus, a tompa fények, a fehér karácsonyi világítás és természetesen Susan angyali hangja tett teljessé.

Ezt már láttad? Elhoztuk neked a legszebb karácsonyi feldolgozást, mi már rongyosra hallgattuk!

A dal kezdetén Susan lágyan és csendesen dúdorászott, gyönyörűen kihangsúlyozva a háttérből előtörő csöndes gyerekhangokat. Aztán, minden egyes sor után a dal erősebbé, szenvedélyesebbé, gazdagabbá vált – az O Holy Night ezen imádnivaló, szívmelengető verziója rád is hatással lesz, és megtölti a szíved szeretettel!