Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az alábbi vizuális anyag minden idők két legnagyobb művészét hozza képernyőközelbe, akik egyedi hangjukkal és imádnivaló produkcióikkal jelentős hatást gyakoroltak a zene világára! Frank Sinatra és Elvis Presley egy duettben nyűgöz le most bennünket, amelyből csak úgy árad a jókedv és az öröm.

frank-sinatra-elvis-presley

A videót 1960-ban rögzítették Miamiban, és az amerikai ABC tévécsatorna archívumából került elő. A főszereplőket senkinek sem kell bemutatni: ők a zeneipar nagy legendái!

A színvonalas duettben a Love Me Tender és a Witchcraft című dalok elegyednek. A zenei kollázs több mint fület és lelket gyönyörködtető! Ismét meggyőződhetünk arról, hogy Sinatra és Presley tehetsége valami zseniális, őket újból a képernyőn látni pedig igazi öröm. A hangjukból áradó harmónia, boldogság és optimizmus ragályos, érződik, ahogy megélik minden egyes sorát a dalnak, ami a ’60-as évek közkedvelt ritmusait idézik fel bennünk.

Ezt már láttad? Soha nem látott felvétel került elő Elvis Presleyről! Nézd meg te is a VIDEÓ-t!

A zene nagy mesterei ilyen és ehhez hasonló produkciók által élnek még ma is az emlékezetünkben, hisz a zenei örökség, amit ránk hagytak, pótolhatatlan.