Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az X-Faktor harmadik élő showjába Vince Aliz Liza is továbbjutott. Bár múlt héten párbajozott, ez mit sem rontott a kedélyén és a kitartásán! Az ifjú tehetség megújult erővel lépett most a színpadra, és bebizonyította, a különcsége jellemének legnagyobb mozgatórugója!

vince-aliz-liza-one-day

Tóth Gabi versenyzője Asaf Avidan One Day című dalával készült, ami szerintünk az eddigi legjobb produkciója! De halljuk a zsűri véleményét:

„Végig imádtalak! Úgy érzem, hogy bizonyítottál. Aki azt mondja, hogy te nem tudsz énekelni, az egyszerűen nem hallja. Neked itt van a helyed, és mindenhol, ahol színpad van!”ByeAlex.

„Liza, megérkeztél ebbe a műsorba. Eddig olyan voltál, mint egy rajzfilmfigura, de most Vince Aliz Liza áll a színpadon. Az eddigi magasan a legjobb produkciód volt! Nekem annyira tetszett, imádlak téged!”Puskás Peti.

„Ez nagyon erős volt! Nagyon jó volt, úgy ahogy van! Jól állt neked a dal, a dalválasztáshoz is gratulálok!”Gáspár Laci.

„Mindig tudsz meglepetést okozni. Sosem tolod el úgy a próbán, mint ahogyan itt eltolod! Szenvedtél egész héten, és megcsináltad! Itt van a helyed!”Tóth Gabi.